Minggu Pertama Pakai Contact Lens


Hello Peeps !
Sejak minggu ni,azfa berjinak2 dalam pemakaian lens berwarna hitam . Weehehe . Akhirnya tercapai jugak hajat suci murni di hati untuk pakai contact lens . Azfa punye lens warna hitam berukuran14.5mm . Ye . Memang kecik je tak besar mana *Tak sanggup mata terlihat serupa alien kalau besar sangat tahap 17mm *

Tapi walau 14mm JE,mata azfa tetap nampak comel ala-ala bayi baru lahir and tak pernah buat kesalahan mandatori . *dibenarkan untuk muntah hijau disini * Ya,ya,ya .  Bukan azfa yg cakap k,kawan2 azfa yg tegur kat efbee azfa ni . Bukan hanya mengarang sketsa shin chan semata-mata . Sekarang da tengah malam pukul 1 pagi ,jadi azfa takde kudrat yang cukup untuk ajar jari jemari ni menari-nari tarian ballet kat atas keyboard ni,so korang stalk la gambar2 kat bawah ni oke . Huarrggghhh.... *menguap nganga mulut seluas mangkuk megi kat kedai mamak jap *




*Lens azfa mcm ni la . Dollyblack MX21 . *




*Sori tak bape nak jelas kan*



*Lens case azfa . azfa tahu dye comel . sila muntah pelangi*




*Cakk ! Ouch,Terselak sudah aurat dye*


~SEBELUM~
*Ala-ala watak jahat cite bawang putih bawang merah kan?LOLS*

~SELEPAS~
*Baru nampak innocent gaya snowhite . yedak ? tralala . . *

PAPAI ! 








DAH HABIS BACA?TAKNAK KOMEN KE?

9 ADMIRE HANTAR SURAT:

nurmujahidah said...

buat la ape pun,, kalau dah cantik cantik jugak,, kih3.. muja dah lama berhajat nak pakai,, tapi,, still takut,, hehe

PURPLEVIOLET said...

@nurmujahidahawat takut tu mujahidah ?

aNereO UsitHe said...

akak tak dpt pkai lens...alergic sgt2...mata jadi sakit...blh pkai kejap je..around 5 min... :)

zareliqa afiqa said...

Wow! nice :)
Kalau nak beli kat sis gtaw jek yer.ehee :D
Promisi kat sini pulak :p

NURUL AIN said...

jeles tengok lens case tuu.comel gile.

Anis Sabrina said...
This comment has been removed by the author.
myzamar said...

baik2 la gne lens 2...

:: Cik Nur :: said...

wahh...bestnye..cik nur dah lama tingin nk pakai, tapi takott...huhuh..

singgah dan follow sini.. :)

Yaya ★ said...

Jom join segmen prtama yaya

http://kesahhyayadengansidia.blogspot.com/2012/02/1st-segmen-sign-name-by-yaya.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...