Saya Nak Jual Ketiga-Tiga Blog Comel ni . Awak nak?

Hello Readers !


Si kacak dan si cantik semuanya tengah buat ape?
sihat ?
 Alhamdulillah .. 
Baideway,azfa nak umumkan something untuk korang2 yang rasa nak beli satu blog / ada kawan yang nak buat blog / tengah cari blog yang sesuai / nak buat private blog tu,meh la jenguk sini sebab azfa ada tiga buah blog yang masih suci untuk dijual kat korang . Maksud azfa masih suci tu ialah tak pernah org guna lagi . Kalau azfa letak dua/tiga post tu lain kes la . Tu cuma sample posting je supaya korang dapat tgk design posting/entry dye mcm mane . kalau tak,cane korang nak tahu posting dye cun ke tak ? Korang mestila nak pilih blog yang 100% cun plus malatop je en en? Weehehe .  

Sebab azfa nak jual?Azfa buat semua blog ni secara suka-suki hati.Bereksperimental dengan segala ilmu berblogging ! Jadi sekarang azfa tak larat nak handle semua nya lagi . Baik jual je kan? hehe

Azfa cuma tempek header MEREKA je taw . Tak rajin mak nak princreen semuanya nyah . Nak lebih real,klik je link kat setiap blog ni oke?

Jom tengok !


BLOG PERTAMA

Blogger Template
Bertemakan purple

Warna Background -purple,pink,putih
Siap dengan lagu comel   -   Never Be Replaced-1st Lady

RM20 SAHAJA



BLOG KEDUA

Blogger Template
Tema : Cupcake & Strawberry
Warna tema : Pink,Kuning
Siap dengan lagu   -   Carta Hati -Najwa Latif
RM15 SAHAJA



BLOG KETIGA
Blogger Template
Tema : Buku Diary
Warna Tema : Baby pink,Putih
Siap dengan lagu  -  Love Like A love Song-Selena Gomez
RM15 SAHAJA



SIAPA NAK BELI,BOLEH MSG AZFA KAT SINI YE---> AZFARAH QASANDRA

Last but not least , Happy Chinese New Year ! wee....







DAH HABIS BACA?TAKNAK KOMEN KE?

2 ADMIRE HANTAR SURAT:

mie said...

1st time tgk orang jual blog..
slalu jual template je..
gud luck.. hehee

Gadis Pantai Timur said...

cantik..tapi dah ad blog..huhu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...