SIAPA NAK ANIMATED HEADER MACAM AZFA ? BAGITAHU JE.AZFA BOLEH BUAT.



HELLO READERS!


Azfa nak tanya,korang perasan tak header azfa yang gerak2 mcm tak reti nak duk diam tu?nampak kan?
Korang nak tak header mcm kat atas tu?azfa boleh buat,tapi korang tempah lah.sementara cuti2 skolah ni,boleh lah azfa buatkan header kalau korang nak.Berapa?

ANIMATED HEADER=RM5
STATIK HEADER=RM3
ANIMATED BANNER=RM5
STATIK BANNER=RM3
 CARA BAYARAN=TOPUP

Korang tak rajin kan nak gi bank in duit kat azfa?jadi,korang topup lah.
Kalau korang tgk tempahan header yang biasa pun rm5.Ade gak yg RM10.tapi azfa buat ni animated header.siap boleh gerak2 tak reti duk diam lagi tu kan?Sebelum-sebelum ni ramai orang mintak azfa buatkan dua header sekaligus untuk diorang.

Bile azfa dah siapkan header korang tu nanti baru azfa bagi number kat korang ye.Kalau nak ,bagitahu je kat kotak komen ni.atau,inbox/pm azfa kat FB ye.tempahan diterima pada bila2 masa sebab azfa online hari-hari.Jgn lupe bgtaw ciri2 header/banner yang korang nak tu mcm ni:

SAIZ :
WARNA/CORAK BACKGROUND :
ITEM/GAMBAR DALAM HEADER/BANNER :
JENIS ANIMATED (HEADER):

"SAIZ" ---> contoh , 800x400
"WARNA/CORAK BACKGROUND" ---> korang bagitahu la nak background dia corak/warna ape.kalau nak nampak transparent,bagi url/link background blog korang.
"ITEM/GAMBAR DALAM HEADER/BANNER" ---> Ape yang korang nak azfa letak dalam header/banner tu,nama korang ke,url blog korang ke,gambar korang ke,nak ade bunga2 ke,gambar kereta ke ape ke.k?
 "JENIS ANIMATED (HEADER)" ---> korang bgtahu la nak jenis yang mana,tgk kat bawah ni,atau ikut citarasa korang nak mcm mana.



1st

Photobucket




2nd

Photobucket




3rd

Photobucket




4th

Photobucket



5th

Photobucket
klik kat gambar ni kalau tak nampak perubahan kat header ni ye.


Ni pulak banner blog azfa

Photobucket





Nak tengok header dan banner yang dah ditempah?Tengok Sini
Dah habis tengok dah?Korang nak?cepat2 lah bagitahu.




DAH HABIS BACA?TAKNAK KOMEN KE?

32 ADMIRE HANTAR SURAT:

sueraya sidek said...

nak header cam kau gak
thanks aww
tapi bubuh lahh picto laen ekk
syg kau <3

ahowk orang islam said...

ohhhhh.. ingat pe td..

FarhanahAdzlan said...

saya nak tp saya xde fon..haha=)

PURPLEVIOLET said...

@FarhanahAdzlan azfa ade font yang comel2..

ღ Nurrul said...

pandainya.. sume jadi animated :) Nurrul nak belajar juga lah.. heheehe

Arm'z said...

wahh... bagus ni..

Jom tengok entri terbaru:
*Selamat tinggal nuffnang, aku dah ada bini baru..
*Awasi kanak-kanak ketika menonton cerita kartun

NUR AIN AZMAN said...

comel, siyesly :)

Hathim Najmi said...

Pandai ye Azfa buat,nanti boleh la mintak Azfa buat untuk kite.hihihihihi....

budarkklang said...

bg no fon..sy nk order..awk buat guna apa ye?nice

PURPLEVIOLET said...

@ღ Nurrulbelajar,jgn tak belajar!huhu

PURPLEVIOLET said...

@NUR AIN AZMANtq..ade jugak orang yang ckp comel yek..huhu

PURPLEVIOLET said...

@Hathim Najmikalau awak nak,kite boleh buat..tapi bagi lah details kat sini ye.

PURPLEVIOLET said...

@budarkklangsaya buat gune photoscape

FarhanahAdzlan said...

saya just risau pasal byaran je..
But its up to you..klau nak buat pon boleh klau sbaliknye ponn xpe=)
saya bagi je lahh details=)

saiz header>serius saya xtau sbab slama ni kawan saya yg tolong letakkan..hehe^_^
warna>tema die klau boleh nak oren..nk campur yg lain ponn xpe..
gambar>letakk je gambar yg bersesuaian
animated header>1st


nak banner mcam awk jugak leyh x??hehehe^_^

Suriada Sulong said...

azfa, sy nak header. bila blh buatkan?Please :-)

PURPLEVIOLET said...

@FarhanahAdzlan banner pun boleh je sebab cara buat tu sama je.hehe

PURPLEVIOLET said...

@Suriada Sulong sekarang pun boleh ^_^

Tetikus said...

wah cantik dan kreatiflah header awak.

♥MISS DIYA ♥ said...

saya nak ...

PURPLEVIOLET said...

@Tetikushuhu tq..bole tempah taw.

PURPLEVIOLET said...

@♥MISS DIYA ♥boleh tempah sekarang..

cahayamata said...

nk...nk...

Ieyra said...

saye nk banner la. bape ?

PURPLEVIOLET said...

@Ieyrarm3

PURPLEVIOLET said...

@cahayamatatempah la sekarang..^_^

Cik Farahana said...

Hye awk. .

Nak tempah header , boleh?


Saiz header sye x tau ! Haha. .
Warna background Pink. . Nak corak polka dot ! Boleh x?
nak animted coulpe , boleh x? dan nak letak nama blog sye. . jugak ayat sikit. . Boleh x? Maaf klu byk kerenah. . ;)

Cik Farahana said...

Awk , x leh upload lha. . :(
Bagi balik link , boleh?
sye da t'delete lha. .

Top up awk uh , akan masuk jap-2 lagi. . :(

Awk tlg uploadkan boleh x?

NurSyafinaz said...

akak ! lame ta chat gan akk..hehe na header bru bley taa ??
header akk ya buat dlu cumey..tp sekarag sy suke gitar...hehe

saiz : err maaf sy tataw...standard k

background : transparent (chibbyabby.blogspot.com)

item : sy na gmbt gitar ya cumey2 better pink..hehe n na jgak camera cam akk too tp ya len la..t same cm akk lak...hehe(2 item) n sy na link blog sy...n tjuk dy 'welcome to my blog'

jenis animat : na 2nd

so byran cam mne akk ?? sbb sy tgk sy nya tempahan cm pnjag je ?? hehe
i beg u :3

tomey_teddy17 said...

wahh .. nk header mcm akq larr . tpy nk gmba len .. boleyh ke

Hathim Najmi said...

Nak tempah boleh tak??

Citra NaniZam said...

Azfa kak citra nak tempah header.. tp nak letak pic anak akak bole x..

Petua Emak Hot said...

mmg murah la harganya..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...