ANIMATED HEADER (HEADER GERAK2)

Hello readers
Yup!entry ke dua untuk hari ni..azfa tadi baru je buat animated header untuk blog azfa..dah lama dah azfa try nak buat n cari tuto,tapi tak jumpe..baru semalam azfa dapat tuto untuk buat animated picture gune photoscape dan photoshop.tapi azfa cube2 buat untuk header pulak...hasilnya?

1st header

Photobucket


2nd header


Photobucket


3rd header

Photobucket



4th header

Photobucket


Oke tak?oke lah tu kan?cubaan pertama ni.

Tapi sekarang Azfa tengah guna header yang ni...lain siket..tapi animated jugak.



Photobucket


Happy tak habis lagi nie sebab berjaya buat animated header ni..papai..have a nice day ! ^__^





DAH HABIS BACA?TAKNAK KOMEN KE?

3 ADMIRE HANTAR SURAT:

Syazfida Afzan said...

buatlah tutorial dia azfa...huhu excited ni...^_^

Amyna said...

wahh wahh!!

Seronok tengok.. kalau tak keberatan.. share tutorial... :-)

PURPLEVIOLET said...

@Syazfida Afzantuto?complicated la...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...