It's All About Colour

Ape yang azfa dok merepek malam2 buta ni kan?heee..azfa nak share siket ngan korang pasal colour yang azfa gilerkan sangat sekarang ni..warna ape?warna Purple la sayang..

Kenapa dan mengapakah mesti warna ungu?ape erti pencinta ungu?WHY dan WHAT?Bagi azfa,warna purple tu unik,feminin,pemalu,comel,ceria,sedikit misteri dan suci je..heee...tu bagi azfa lah.warna ungu ni sebenarnye membawa makna dan erti tersendiri tahu?


Memberi kesan spiritual yang magis, mistis, misterius dan mampu menarik perhatian. Oleh  itu ungu banyak digunakan oleh kaum bangsawan. Warna ini juga terkesan sensual, feminin, yang juga anggun dan hangat. Ungu yang gelap dapat memancarkan kekuatan, fantasi dan imaginasi, kreatif, sensitif, memberi inspirasi dan obsesif.ungu melambangkan harga diri.


Kebetulan!sifat n karakter azfa sama mcm kat atas ni..mue he he..




FREAKING CRAVED FOR THIS RING !




Sampaikan kalau nak beli baju,godek2 baju purple,nak beli shawl,belek2 yg warna purple sahaje!sampaikan berus gigi baru pun nak warna purple gak! kronik sungguh penyakit azfa yang satu ni..esok2,azfa nak laki warna purple gak ! lalalala ~  apahal tenung2 azfa mcm nak kerat 19 ni?tak caya?tengok ni:


I
I
I
I
V


Kan...azfa dah cakap dah..baju t shirt azfa purple,shawl purple,baju raya purple,cardigan purple,ni pun just beberapa je yang azfa boleh tunjuk.haritu,azfa g jenguk2 jam tangan warna purple kat kedai u olls!lagi satu bukti yang sangat jelas yang menunjukkan azfa seorang pencinta wanita purple,tarik mata korang ke bawah ni :

I
I
I
V


tadaa...!blog azfa originally purple okay.dah pecaya blom?sila angguk2 sampai patah leher sekarang juga.haha.
tang berus gigi tu lain kali je lah azfa tunjuk.tak rajin kot nak snap gamba berus gigi yang slim melentik ala2 mariah carey tu!haha..
jgn risau Mr.Toothbrush,i glamerkan body u yang melentik tu lain kali oke?papepun,u r the best! huha huha...


azfa nak tag FARHANAH.

papai!

DAH HABIS BACA?TAKNAK KOMEN KE?

6 ADMIRE HANTAR SURAT:

NZ Diaz said...

nak laki purple cat sendiri. haha :D
hijau lagi cantik :P

faizulosman said...

purple... sometime i also like it... but now i very like red... i dont now why... in your opinion many my collection either cloth or anything so many red...

hope can visit my new blog
http://erynlycious.blogspot.com

thanks...

nurinqist said...

purple ? same lahh ! tapi blog kite hitam merah, bukan purple mcm awak !

AZFA (PURPLEVIOLET) said...

@NZ Diaz hijau pun azfa suke.hijau epal je la.tapi purple the best!

AZFA (PURPLEVIOLET) said...

@faizulosman red also cool what.hee.sometimes i adore red too.but purple would b most cute for me.

AZFA (PURPLEVIOLET) said...

@nurinqisthitam merah pun bole layan gak.hee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...