NAK TAHU RESULT FINAL EXAM DAKU TAK?

Astaghfirullah Al 'Azim...!Semalam tak menyempat azfa nak dinner ngan family sebab tetibe teringat yang cikgu physic azfa kate "semua cikgu kene key-in result final sebelum11/14 nov ni.jadi boleh lah cek sendiri result kat site INI HA..HAMBEK KAU!.

Lalala~  
Azfa sangat eksaited + mcM orang gile sebab nak tengok full result!sebelum cuti,azfa cume tahu yang azfa dapat A untuk BM,MATH n PEND.ISLAM je...pejam celik pejam celik,full result dah pun keluar dengan segala hormatnye. nak tahu tak result azfa? nak ek? ala kuci2.. hak3.. nak tahu gak rupenye..



COPPP!belanja azfa mekdi ngan keni rojes dulu! ngeh ngeh ngeh  .okay2,saba laaaa...

I
I
I
I
V

SILA KLIK GAMBAR UNTUK TUMBESARAN YANG MANTAP

Tak payah la gelakkan result azfa yang "gempak kebabom sangat" ni..azfa pun nak tergelak gak sebenarnye ni.hak hak hak..jom gelak same!


Serius k,azfa tak sangke akan failed untuk addmath tu.sebab azfa dah bertungkus lumus stadi addmath ni u ols! huwaa..... nak hantuk2 kepala kat bucu meja makan  je rasenye!


Tapi azfa lega siket sebab azfa berjaya dapat top 4 dalam kelas.top 4 dalam tingkatan jugak! hee.. sape tak suke nyah? ala..dapat top 4 dalam tingkatan pun sebab azfa kelas 4 science 1, * kelas pertama dalam  tingkatan.  kalau azfa kelas ketiga /keempat,blom tentu azfa dapat tempat yg cantik cenggini dalam sekolah.wu wu wu. T_T

Azfa baru teringat,cikgu addmath azfa pernah cakap,kalau ade student yang failed final exam,lebih baik drop je addmath tu. wey! u ols?! takkan azfa nak drop subjek? kate nak jadi doktor.kenelah ade addmath jugak selain bio,fizik n kimia.ye dak?

Tapi masalahnye,kalau azfa teruskan jugak carry addmath tapi result tetap " yang hado ",nak buat ape?lessen result percentage je ! waaahhh ! dilema sngguh ni..

What should i do?ade pape suggestion tak?

DAH HABIS BACA?TAKNAK KOMEN KE?

4 ADMIRE HANTAR SURAT:

AmSyaff R said...

Assalamualaikum :)
teruskan je amik Add Math tu.. Study rajin2, mesti boleh dapat A :D

saya said...

okea la tu :)

congrate :)

AZFA (PURPLEVIOLET) said...

@AmSyaff Ryeke..insyaallah .azfa akan stadi lagi laju2.hehe.

AZFA (PURPLEVIOLET) said...

@saya
tengs ye.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...