PERHATIAN KEPADA SEMUA JOINERS SEGMEN NAIKKAN FOLLOWER DENGAN MENDADAK!BOLEH BAGI FEEDBACK KORANG KAT SINI OKE.

Wee...yeahoo...lalalala.hak hak hak..hari ni azfa happy tahu?sebab tak sangka,baru dua minggu azfa buat segmen,dah beratus orang join..ALHAMDULILLAH...


SILA KLIK GAMBAR UNTUK TUMBESARAN YANG MANTAP


abaikan yang tajuk2 post kat bawah tu..nak lebih jelas,tgk bawah ni


SILA KLIK GAMBAR UNTUK TUMBESARAN YANG MANTAP



nampak tak yang 332 comment tu?serius,azfa tak sangka joiners akan seramai ni..yelah,mase azfa baru buat segmen ni,azfa rasa was was..ade ke orang nak join segmen budak hingusan ni?haha...

hari pertama,ade 100 orang lebih,bila masuk hari kedua,ade 50 lebih kalau tak silap.oke lah tu kan..ni 1st time budak hingusan ni buat sesuatu yg bermanfaat untuk para bloggers...

bile ramai yg join,jadi folower azfa pun bertambah2 dengan mendadak jugak.heeee..ramai orang like bloggie cabuk ni dan ramai yg drop by kat shoubox..sampai azfa tak sempat gak kadang2 nak singgah balik kat site diorang..takpe,nanti azfa drop by k..tok sah risau sayangs sekalian..muehehe..

dah alang2 cakap pasal segmen ni,azfa nak tanya jugaklah kat semua joiners,folower korang bertambah tak?hehe..azfa nak tahu feedback dari korang k..n kalau boleh,share2 lah,folower korang bertambah dari berapa ke berapa?
azfa punye follower?wee...nanti lah azfa bgtahu... papai  .
DAH HABIS BACA?TAKNAK KOMEN KE?

7 ADMIRE HANTAR SURAT:

Stacy Hanza said...

wah congrat..saya pun ada buat giveaway..kalau berminat boleh join

http://parasyit.blogspot.com/2011/11/1st-giveaway-by-stacy-hanza.html

u write, u win!

Liyana Aisyah said...

u r wc

farahadilah said...

lepas farah join azfa punya contest... follower farah dari 129 skrang dah 143... thanks....

ciwty sajjeh said...

thanks fo yu segmen :)

follower cty da meningkat sikit :)

akuadalahaku.. ^_^ said...

ika pun melalui segmen nie kotak komen ika penuh smpai berpuloh2.. mmg terbaekkk. ^_^

Miss Nurul Atikah said...

thanks ugak coz sudi wat segmen ni.. (^___^). tahniah ye!

rahman said...

follower rahman pon dah makin ramai, dari 20 orang dah jadi 97.. alhamdullillah....

sape2, yg nak follow rahman lagi silalah,.. then tinggalkan komen kat blog rahman. nanti rahman follow balik,... insyaallah.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...