DUA HARI YANG BUAT AZFA MELALAK GILA !

Hello readers!
Apa habaq?cek sumua sehat ka?sehat?baguih..

Oke,straight to the point ja lah no *ewahh..kemain lagi kau berbahasa utara ye azfa ..
Hari ni azfa baru baik dari gila sebentar selama dua hari gara-gara faktor yang tak boleh dielakkan mcm kau elak selipar yang kawan kau baling kat kau..lepas satu,satu bala menimpa azfa ni..mana tak gila?

Mula-mula,azfa kene demam teruk selama sehari semalam.tak lama nama pun.tapi mampu buat azfa rasa nak telan panadol lapan ratus lima puluh bijik taw?cukup lah selama satu hari satu malam je azfa tanggung kepala yang rasa berat mcm junjung batu 190 kg atas kepala.nak berdiri pun siap main paut2 kat dinding lagi taw *ha..cam mane tu?tapi bukan mcm cicakman tu ye..huduh sangat tu.

Bila dah sakit kan,standard lah orang tak lalu nak makan.sudahnye,azfa tak makan dari pagi sampai pagi besoknye.Padahal tengah demam ni.bukannye sengaja,tapi azfa dah fobia da lepas azfa muntah2 malam tu.jgn la sebok2 nak suruh azfa makan,apatah lagi nasi/mi/bihun!memang haram azfa nak telan mende2 alah tu ye.Sebabnye?azfa takut kang muntah lagi..buat penat je makan bnyak2,kang muntah balik.ye dak?

Then,cakap pasal muntah...Azfa memang anti ngan muntah/vomit ni.ade satu mase tu,4 tahun azfa tak muntah sebab azfa pandai2 handle rasa nak muntah tu..terer tak azfa? LOLS .okay,memang geli nak cakap sal bende ni tapi azfa just nak cite je.malam azfa demam tu,azfa muntah sebanyak dua kali dalam mase 119 minit 60 saat. *pandai2 lah kira.Disebabkan azfa tak makan satu hari n just minum air masak,azfa just muntah air je la.tapi yang pelik tu,siap ade tompok2 buih la ape la segala bende tompok lagitu.sampai azfa pun weird jugak,ape jadah la yang dok dalam perut azfa ni? konpius jap ..

Okay2,tutup bab demam,tambah lak lagi satu poblem sepanjang dua hari azfa melalak kegilaan ni.korang mesti perasan kan yang blog azfa tetibe hilang? *bajetpopularsumeorangkenalblogazfa
Takpe,tak perasan pun takpe.azfa pun tak tahu kenapa tetiba blog ni hilang!tak dapat nak dikesan sama sekali mahupun dua kali..bile azfa contact google,baru lah hari ni bole sign in blog balik.. pheew !seb baik,law tak,meroyan lah azfa lepas ni.azfa sayang gila kat blog ni oke,dah la azfa tengah run segmen ni.hadoih..dugaan-dugaan...blog korang pernah tak kene removed/disabled?mcm mne boleh recover balik?



DAH HABIS BACA?TAKNAK KOMEN KE?

3 ADMIRE HANTAR SURAT:

Azzah said...

pernah kena 2 minggu lepas..lepas contact google dan bagi no fon baru dia bagi balik..memang mati akai la bila blog not found ari tu..:(

AZFA (PURPLEVIOLET) said...

@Azzah
tahu takpe..memang mati kutu tak taw nak buat ape dah..rasa mcm nak nangis depan laptop time tu jugak..

katie said...

tu lah aku pon pelik jgak tbe2 xleh nk bukak blog kau haritu.. aku ingat kau delete blog lagi.. mnelah tau hobi ke..rugi woo.. follower kau dah ramai..

aku rase lah maybe sebab mase buat segmen haritu ramai sangat yang spam dkt blog kau.. yg aku tau benda ni boleh buat google delete atau hilangkan blog kite tanpa diberitahu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...