SMS/MESSAGE SWEET

Pernah tak korang hadapi situasi cenggini :

"Alamak!hari ni anniversarry aku couple ngan awek/pakwe aku.nak cakap ape ek kat dia?"

"Eh,rindu lah kat dia.nak sms dia la.tapi...nak cakap ape...?"

"Awek merajuk la pulak.camane nak pujuk dia ni?"

Ha...mesti pernah kan?sape pernah,sila tunjuk  ketiak anda sekarang ! kih kih kih .sebenarnya kat handfon azfa penuh dengan sms yang sweet.azfa simpan kat draft.kalau handfon korang nokia,maybe disebut sebagai archive lah kot.azfa tak tahu sebab azfa punye Sony Ericsson nyah !hehe..

Bile ade orang sms yg suweet2 je,azfa simpan dalam peti draft tu supaya nanti senang azfa nak baca balik dan senang nak guna pakai kat org lain pulak !ngeh ngeh ngeh..kitar semula kan amalan yang mulia?

Sekarang ni dah dekat 160 sms sweet2 yang azfa dah simpan..tak kesah lah untuk hang punya buayapren ke,gilopren ke,wife,hubby,family,kawan,musuh,bestfren,atau pun untuk nak sakat2 kawan,semua ade..nak ambik?ambik lah kat sini..




Knowing someone like you has made me happy in million ways..
        And if i ever have to let u go...
        I would find a million way to make u stay..  *aww..suweet !



God saw u hungry,he created Macdonald,
        He saw u thirsty,he created Coke,
        He saw u in dark,he created Philips,
        He saw u without a handsome boyfriend,then he created me.:)


Lolipop berkata kepada coklat,"kite ni maniskan?'
        Coklat pula berkata kepada lolipop,"awak ingat kita ni dah cukup manis ke?
        awak tengok orang yang tengah baca msg ni,lagi manis!
        dia senyum lah . Eiiyyy..manisnya dia!
     

So there this boy and the way he laughs make me smile,
       And the way he talks give me butteflies,
       And just everything about him makes me happy.


Have i told u yet..
        How much you mean to me..
        Have i told you yet..
        About all the happiness u bring !
        Have i told u yet..
        That u mean world to me..
        In case i havent,i want u to know that u r the best thing that is ever happened to me !



Me without you is like shoes without laces,
        A geek without braces..
        And a sentence without spaces..


Basket is raga,wood is kayu,
        Bile i terjaga,i terus ingat kat u...


This is kulit kerang,
        Terjumpe tepi kayu,
        I cakap terus terang,
        I sayang giler kat u..


You know why God create gaps between fingers?
        So that someday the one who is made for you ,comes and fill those gaps by holding your hand for ever..



Nak melancong ke London,3 hari 2 malam,free of caj.untuk sedara mara kite jer.
        Untuk maklumat lanjut sila layari laman web www.banyakcantiksumenakfree.com 
       *ni untuk acah kawan kome





Kalau ade orang kata awak gila,awak sabar je taw
        Kalau ade orang kata awak sewel,awak rileks je taw
        Kalau ade orang kata awak bodoh,awak steady je taw
        Kalau ade orang kata awak cantik/kacak awak bagi penampar je!fitnah tu!




Bayangkan satu malam kite jumpe kat ruang tamu umah awak selepas 1 tahun terpisah.
        Kite citer pasal hidup masing2 selama tak berjumpe.Tetibe fon awak dalam bilik berbunyi.
        Awak pegi naik atas untuk jawab panggilan tu dan berjanji akan turun semula jumpa saya kat bawah.
        bile awak angkat panggilan tu,rupenye member awak yang call dan bgtahu yang saya dah meninggal
        sebab eksiden pagi tadi.Apa yg awak nak buat?Sanggup tak awak turun semula ke ruang tamu mcm
        janji dengan saya tadi? *bagi sms ni kat member time tengah malam buta taw!kasi dia cuak!haha


Oke-oke..haha..ni je yang azfa dapat share ngan korang malam ni . kalau nak amek,amek la.bgtahu azfa kat komen tu k. Korang bole tukarkan boy kepada girl.handsome kepada cute taw.bergantunglah kepada sape recipient sms korang tu.kalau nak anta kat kawan,korang tukarkan la word tu kepada "friend".faham tak?heee...

GTG now . selamat ber- sms ! papai !




DAH HABIS BACA?TAKNAK KOMEN KE?

6 ADMIRE HANTAR SURAT:

Ku Azhar said...

waaa!!! msj recycle!!! hehee style2 :)

AZFA (PURPLEVIOLET) said...

@Ku Azharbukan recycle.gune semula..hahaha

katie said...

aku nk amek yang first skali..hehe...

AZFA (PURPLEVIOLET) said...

@katiehuhu...dipersilakan..amek je lah katie oi..

نور said...

salam ,

ok yang last tu scary ,
sy bce pun rse len mcm ..
hahah

anyway ,
it is so sweet :)

AZFA (PURPLEVIOLET) said...

@نور
ha'ah...yg last tu tok sakat kawan time tengah2 malam!bia padan muko dio !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...