Ade siapa2 nak kasi contact lens tak?


Hello Readers !

Sepanjang 2 weeks ni,azfa sibuk sangat pegi stalk2 fb pages n blog yang jual lenses!Haha..serius,azfa tak main2 sebab azfa memang tengah over excited cari lens yg sesuai since my mum allowed me to have one.lalala~

Lets drop by online shop ni :
TheDolly Lens
QueenAttack
PreetyLens
All Type Lens
Lens  RM15
Ayuni Kamaruddin Lens


Antara lens2 yang azfa adore 


















Ada jugak lens yang jenis animated taw!
Maksudnya corak dye lain drpd yg lain.ade tu mcm corak cartoon.




Corak bola


Corak spiderweb


Corak Leopard


Untuk mata ala2 hantu


Haha..ade sape2 nak teringin nak pakai animated lens mcm kat atas ni?
Anda memang berani !
Tahniah !

Err.ade sape2 yang murah hati nak kasi azfa sepasang lens tak ek?kalau ada,roger azfa je k.hehe




DAH HABIS BACA?TAKNAK KOMEN KE?

6 ADMIRE HANTAR SURAT:

CikAnyss' :O said...

mesti comel !

Queen Nouvelle said...

suka yg corak leopard tuh .
unik ohh ^^

Ash Kyouhei said...

wow , giler gempak !

.: mama lynn :. said...

anda di tag

nak satu jugak

.: mama lynn :. said...

anda di tag

nak satu jugak

Syaifuddin said...

lens warna pelangi ok jgk kot :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...