Saya Iras Nisa Kay ? oi,bia betul?


Hello Readers !
Lama Azfa tak update entry about my life kan?Sibuk buat GA n Segmen bagai.haha.Oke2,malas nak cita panjang berjela-jela-jela-jela-jela-jela sgt lah kan.

Baiklah semua,tadi azfa IM dgn kawan azfa yang bernama Khatijah Nur Ain ni,Ye,azfa tahu nama dye sedap haha..Kitorang ckp pasal hadiah2 GA yang kitorang join venture sesama tu.Biasalah kan,kalau da buat GA,mcm2 hal nak kene settle.Bla Bla Bla,tetibe dye tanya azfa,kau kenal tak Nisa Kay?Azfa pun cakap la, Kenal,kenapa?baru je tadi aku menang GA dye. *oooppss..yang ni bukan nak membangga ye dear.memang azfa ckp bende ni tadi*

Then tetiba dye cakap kt azfa yang dia dah lama nak cakap something ni,tapi selalu terlupe bila IM dgn azfa..Cakap ape tu?Jeng Jeng Jeng..




Tengok Baik-Baik ye.Ni kak nisa kay..


[NEW-Giveaway-BANNER2.jpg]


Ni Azfa..




Eh2,azfa ade iras2 Kak Nisa Kay ke?Macam Adik Beradik?ce komen sikit...

Pape pun,Kak Nisa lagi comel plus manis la kan..Betul tak?




DAH HABIS BACA?TAKNAK KOMEN KE?

16 ADMIRE HANTAR SURAT:

IzzahLiyana Tahir said...

A'ah. Iras-iras :))

lin@ cweks said...

ah'ah...h033

mimi said...

hehe..ada sikit lahh

Onitsuka_hana said...

ada iras2 :)

PURPLEVIOLET said...

@IzzahLiyana Tahirlalala..yeke?

PURPLEVIOLET said...

@lin@ cwekstapi knp azfa tak perasan ek?

PURPLEVIOLET said...

@Onitsuka_hanapapepun,kak nisa tetap paling comel..

Fendy said...

wow...sama ke?...xreti nak menilai

PURPLEVIOLET said...

@Fendykan?azfa pun tak berapa nak reti menilai

nasha sanza said...

dua2 cuns dear..

PURPLEVIOLET said...

@nasha sanzaterima kasih ..^^

Mya Dixxeose said...

@PURPLEVIOLET
ade irasII.huhu..

katie said...

haaa... see.. ramai yang setuju.. haha...kan betul aku ckp..

PURPLEVIOLET said...

@Mya Dixxeosehehehe...ye saya terima..^^

PURPLEVIOLET said...

@katieye la katie..haha.aku tak reti menilai muka aku sendiri sama atau tak.

Nisa Kay said...

hmmm.. takde iras pun. huhuu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...