LOKET BURANG HANTU ADALAH SIMBOL PEMUJA DAJAL !

                               


Hello readers !

Good afternoon dengan muka yang ceria ! ^_^ .
Eh,tahu tak korang?yang loket burung hantu tu dikatakan haram?Sebab apa?sebab burung hantu tu dikatakan sebenarnya simbol ritual (upacara keagamaan) bagi pemuja dajal..hah?yeke?Yela...tak caya?cuba korang google2 siket then search"owl and freemason".Azfa saje je search keyword ni jap tadi.And betul!owl ada kene mengena ngan freemason...Antara yang azfa jumpa ialah




 





                                 

Ha..tu dia..korang klik je link atas ni oke?
Btw,patutlah azfa rasa weird,tak sedap hati,tak suka je bile tgk loket2 burung hantu ni.And azfa tak pernah suka and beli mende alah ni.Alhamdulillah..Lagipun dalam Islam,ukiran mahupun patung berbentuk binatang or bende bernyawa ni kita tak boleh letak dalam rumah/pakai/jadikan hiasan . Ish3...

DAH HABIS BACA?TAKNAK KOMEN KE?

5 ADMIRE HANTAR SURAT:

Mazni said...

Semua sukakan trend. Sampai tak thu hal-hal mcm ni =='

PURPLEVIOLET said...

@Mazni
Trend,trend jugak,tapi takkan diorang yang Islam ni boleh lupa yang itu patung brbentuk haiwan?ish2...tu yg tak faham tu.

Niena Farrah-Hana said...

owh yeke..nsib xsuka sgt bnd2 cmtu.hehe
thx 4 ur info..

PURPLEVIOLET said...

@Niena Farrah-Hanatu la.nak ikut trend kene ade ilmu.u r welcome.azfa cuma kongsi apa yang azfa tahu je.

missfatiha93 said...

okey..just wanna ask...mcm mane pulak dgn bunga? skrg ni takyah crita la tntang ukiran bungaan memang byk..nape tak heboh pun tntg itu ye? bunga kan bende bernyawa jugak..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...