KENAPA BOYS SUKA CARI PASAL DENGAN AZFA?DAN NI LAGI SORANG !

Kami nak buat reunion.Elok2 semua setuju ngan venue yang ditetapkan,tibe2 ada sorang budak mereng ke hape tak tahu lah.Kutuk2 venue reunion tu sedangkan venue tu taman rumah azfa sendiri.Sape tak terasa bila ada orang kutuk2 taman perumahan korang kan?Tapi azfa try cool je.Dia mencarut-carut kat azfa,azfa tak balas pun carutan tu.Nak buat apa mencarut kan?Buat tambah dosa dan reveal attitude buruk+hodoh je.






Yup,dia memang kaki clubbing.Yang azfa kata '#contoh' tu sebenarnya memang dia.tapi azfa saje cakap contoh sebab nak perli dia.hahaha.

TAPI AZFA TAK KISAH SANGATLAH BILA ADE BUDAK GADUH NGAN BUDAK MERENG KAT ATS TU.DIA MEMANG SUKA CARI PASAL DAN CARI GADUH DENGAN CLASSMATES SENDIRI..Budak-budak kelas dah masak dengan attitude dia yang mcm @#$% tu.Esok2 dia taubat lah...


DAH HABIS BACA?TAKNAK KOMEN KE?

3 ADMIRE HANTAR SURAT:

NURUL AIN said...

sumpah mcm haremm jeh die tu.dia ingat dia tuu hape ? bagus sangat keh ? sikit2 dengan KL kau tu.mcm asdfghjkl jeh aku tengok.kalau dah taknak jumpa,go die.kalau nak sangat buat kat KL pi dia buat sorg2.bengang do aku baca screenshot tu -..- Orang lain okay,dia sorang jeh tak okay.Kejar sangat title HOT dia tu.Konon hebat sangat lah lepak KL tu ? Macam org hilang mak bapak tahu tak berpeleseran dekat KL tu ? penuh dengan maksiat.Biarlah,dia nak kata kuno ke hape pun kalau lepak ski,tapi aku bersyukur sebab masih terpelihara dari dosa bersosial.

PURPLEVIOLET said...

@NURUL AINsokong.dia nak ikut pale otak dia je.susah senang orang lain dia tak fikir pulak.

Farahin Zamri said...

itu budak memang macam haram lah Azfarah oi . Toksah dilayan . Huh , tak sabar tunggu explosion malam ni . tengok apa reaction dia ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...