HADIAH MENANG GA DAH SAMPAI !

Hello readers !    ^_^


Hari ni azfa rasa eksaited je tetibe.Sebab apa?Sebab......hadiah giveaway dari PEN MERAH dah sampai !weehehe...sebab tu azfa eksaited terlebih skrg ni.








Act,hadiah Ga tu ade 25 barangan.Semuanya best2,Antaranya produk kosmetik,pendrive bentuk camera nikon dan canon,t-shirt lelaki,skirt,perfume dan mcm2 lagi la .Semuanya gempak2.Tapi,azfa dapat baju ni.Haha...best2..

Memang padan la azfa dapat baju warna merah sebab dalam almari baju azfa tak pernah ade baju warna merah ! Ehh,kau ni lelaki ke perempuan azfa? Ehh..perempuan sejati la sayang..tapi azfa prefer pink n purple.sebab tu la tak pernah ade baju warna merah.


To sis anne yang murah hati bagi hadiah ni,azfa nak ucapkan terima kasih bebanyak
 untuk baju ni ye..love u.hehe



DAH HABIS BACA?TAKNAK KOMEN KE?

9 ADMIRE HANTAR SURAT:

Azzah said...

tahniah..cantik,warna merah lagi

SyUhAdA said...

thniah..syu xtau lg dpt ape..

SyUhAdA said...

thniah..syu xtau lg dpt ape..

PURPLEVIOLET said...

@Azzahalhamdulillah..at least,ade la jugak baju merah dalam almari tu..

PURPLEVIOLET said...

@SyUhAdAkejap lagi sampai la tu kut.

♥ aeryn ♥ said...

tahniah la yer.. sonok nyer menang GA.. :)

Onitsuka_hana said...

cantiknya laa

PURPLEVIOLET said...

@♥ aeryn ♥terima kasih..seronok?mesti lah..tak dapat dinafikan ..hehe

PURPLEVIOLET said...

@Onitsuka_hanakan?tengs to sis anne yg bagi hadiah ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...