FOLLOWER KE 1000 ! Tahniah !

Holla Peeps!

Apa khabar semua follower/silent readers azfa malam ni?Hope korang sihat2 belaka.Azfa sihat plus hepy terloncat-loncat gaya budak ribena kejap selama 18 1/2 saat.Sebab apa?? Sebab hari ni genap follower azfa mencecah 1000 dalam masa 3 bulan ++ azfa lahirkan bayi  tubuhkan blog picisan ni.





Lepas dah bertungkus lumus buat segmen sana dan giveaway sini,dapat gak difollow oleh 1000 bloggers .Terima kasih kepada semua followers ! Anda memang TERBAIKKKK ! Kepada yang belum follow,sudilah kiranya anda follow blog saya yang bernama sipurpleviolet.blogspot.com ni sebab awak semua boleh dapatkan banyak tips,tutorial,freebies dan join event2 kat sini taw.Sekarang ni contohnya,azfa tengah lancarkan Giveaway pertama azfa.Klik sini untuk join.Rugi tak follow..Oooppsss.Terlebih sudah..hehe.Btw,terima kasih ye sebab sudi follow.wink wink !

Dengan ini,saya dengan bangga dan berbesar hati mengumumkan bahawa follower azfa ke-1000 jatuh pada..

I
I
I
I
V



Nah..saya hadiahkan untuk awak.Tempek kat blog ye..hehehe








DAH HABIS BACA?TAKNAK KOMEN KE?

8 ADMIRE HANTAR SURAT:

Suriada Sulong said...

nak jugakkkk... nt akak join apa2 segmen atau giveaway awk eh :-) untung2 dpt hadiah boleh tepek kat blog.

Hilmi Razali said...

tahniah ! untung lah kan dah 100o fllower....xpe teruskan usaha ! =D

PURPLEVIOLET said...

@Suriada Sulonggiveaway yg sekarang ni dah join ke belum?hehe

PURPLEVIOLET said...

@Hilmi Razaliterima kasih hilmi..sebab sentiasa sokong azfa selama ni.

♥ aeryn ♥ said...

untung la follower dah sampai beribu.. follower reen ciput miput jer yang.. :) huhu

PURPLEVIOLET said...

@♥ aeryn ♥alhamdulillah...kalau reen nak follwer ramai2,kene rajin,..

Cik Liya said...

lepas ni buat follower yang ke 2000 pulak :p hehe

PURPLEVIOLET said...

@Cik Liyainsyaallah..harap2 dapat le sampai 2000 tu..amin..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...