FREEBIES TRANSPARENT HEADER UNTUK FOLLOWER TERSAYANG !SILA AMBIK ^_^

HELLO READERS TERSAYANG !

Tak tipu la.memang azfa sayang kamu kamu semua...heee..jadi,hari ni,azfa buatkan header comel untuk kamu kamu semua..kalau nak,ambik je oke.ooppss !jangan lupa bagitahu kat komen ye sayang sekalian..lepas ni,azfa akan bagi award kepada folower azfa yang ke 1000 pulak.hope dapat capai secepatnya..muahaha.


Photobucket




Photobucket


Photobucket



Photobucket


Photobucket



Photobucket



JANGAN LUPE TULIS, "HEADER=KREDIT TO AZFARAH" dan linkkan kat sini oke.



DAH HABIS BACA?TAKNAK KOMEN KE?

12 ADMIRE HANTAR SURAT:

. said...

sya amik header wane pink tu satu yee :)..masehh

syaiful said...

ko buat pakai photoshop ke ko generate kat web??atau gune picnik?

PURPLEVIOLET said...

@.ye,,amek lah..memang dah name dia freebies kan?

PURPLEVIOLET said...

@syaifulphotoshop..

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

soooo cuteeee =)

PURPLEVIOLET said...

@ADZA IRDAWATI aka MAK DARAtengs mak dara

sis ira said...

comell :) 1 yea xD

Inee said...

Ainee amik yg warna purple..

fyza said...

comel2 lah semua nyee .. ;)

CIK YAYA'NA said...

yana amek 1 je,, comel,,

Young Blogger said...

Akak,saye ambek ye wrne purple..thankz....

Helloimaqeela said...

Nak ambik yang warna purple tu...Camne nak credit ya?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...