SEGMEN HARIS KAITO : JOM TAMBAH FOLLOWER

HYE PEEPS !







HARI NI AZFA NAK JOIN SEGMEN NI PLAK,iaitu segmen nak tambah kenalan n folower la..hekhekhek...

Segmen ni dibuat oleh HARIS KAITO kite ni ha

Penyertaan anda amatlah dialu-alukan taw !

..untuk gosip lebih lanjut,sila klik pada banner di atas okay ?!
DAH HABIS BACA?TAKNAK KOMEN KE?

2 ADMIRE HANTAR SURAT:

Sam Banjamin said...

satu kebetulan.. bile mata mengerling pada gambar awak di sebelah kanan tu, terpandang tarikh lahir... kebetulan.. kamu 19 mac... saya 18 mac...

saya dah follow awak ni.. harapp yg lain pun turut follow awak... makin ramailah follower awak nanti....

jom ke blog saya... nanti sy siapkan teh tarik untuk awak.. hehe

NUR AZFARAH said...

@Sam Banjamin 18 mac tahun bile ye?hehe...saya taknak tehtarik..nak ice blended bole? :3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...