DIA BUDAK KACUKAN MELAYU CINA DAN INDIA ! ANDA SPEECHLESS?

Hola readers!

U olls sehat ke?kalau sehat,samalah mcm empunya body nie,sihat sejahtera!bagi FIVE sket,  gimipai ! paapp !oke done . sambung baca entry azfa yg azfa tengah taip dengan penuh rasa teruja tahap nak lari pecut 100 meter ni ha..semalam deepavali kan?ken3?jgn terkejut kalau azfa cakap yg azfa pegi umah maksu azfa kt gombak untuk visit for deepavali..  hairan ? pelik ? tink tonk ! sila garu2 kepala anda sekarang juga ! 

hehehe..x payah lah garu sampai berdarah2..gugur rambut tu kang sapa pulok yang nak kutip?  wee... 
oke2,sebenornye mcm ni,azfa ade sorang pakcik yang azfa panggil paksu,dia adik bongsu mama azfa.




NI DIA PAKSU AZFA..HE'S AN ENGINEER..ALWAYS CONCERN BOUT MY STUDY N HE INSPIRES ME TO STUDY HARD.

then dye kawen ngan sorang gurl yang mixed indian chinese. *She's so beautiful oke..mixed lah katekan..
bile dia kawen ngan paksu azfa,dia convert islam la kan.AND now,dia baru sahaja melahirkan seorang anak lelaki yang bernama PUTERA DANISH MIRZA..what a nice name rite?
Semalam,baru azfa pegi lawat cousin azfa ni kat gombak sebab maksu azfa nak berpantang kt umah mak dia.bile deepavali,diorang pun just sambut je la.tp tak lah sambut sampai buat upacara keagamaan tu sume..mestilah dia ikut cara islam tp dalam mase yg same still hormat family non muslim dia.weee....
okay2,back to our main topic,suma org panggil cousin azfa tu dengan name danish..umur dia baru 20 hari but he's so cute,n handsome wey! nak tengok ? angguk2 kepala dulu  ! heee...













Betul tak azfa kate,he 's such a handsome kid..mcm nila muka bile dah mixed 3 bangsa.. ish ..
comel betol..kalau dia dah besar nanti mcm mane lah agaknye kan?mesti jadi rebutan gurls kt sekolah/kampus/office.. ciss !kenapa lah aku tak membesar pada zaman budak ni membesar je?boleh la aku tackle2 budak ni,mane tahu dengan bersandarkan rupa aku yg huduh ni.
dye boleh sangkut! cett ! haha ..

azfa dah merapu meraban dah ni .haih..sila abaikan kata2 mamai dr azfa tadi ye.
dia ni tinggi taw!mase lahir je tinggi dye 53 cm.bulu mata dia lentik macam perempuan.dia putih melepak.bayangkan jela mcm mane kan?yang azfa pasti,bonda n ayahanda dya akan ajar dia bnyak language.dia akan membesar dengan bahasa melayu,tagalog,tamil,kantonis,mandarin,hindi,english.ish 3...beruntunglah wahai dikau budak kecik!

DAH HABIS BACA?TAKNAK KOMEN KE?

6 ADMIRE HANTAR SURAT:

Miss Eiza said...

alololo comelnyaaa

NUR AZFARAH said...

@Miss Eiza kan3?kalau dia dah besar nanti bertambah2 comel kot agaknye! ^_^

NURUL AIN said...

tembam duh baby tuu :> comel jeh.nnt besar mesti handsome gile.sebab kacukan sana sini.hoho

NUR AZFARAH said...

@NURUL AIN betul- betul!

F.U.Z.Z.Y said...

nak cubit pipi bambam tu boleh~?
geraaaam laaaa....
nanti besar, mesti hensem :)

PURPLEVIOLET said...

@F.U.Z.Z.Ycubit je die.bia pipi dye makin tembam!muehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...