Blog Comel Untuk Dijual ! Siapa Cepat Dia Dapat ^.^


Hello Peeps !

Kalau korang baca entry azfa yg entah bila punye dulu tu,azfa pernah cakap sal azfa tengah buat satu blog baru .
Oleh itu,sekarang azfa nak jual blog ni kat sape2 sahaje yg berminat nak beli blog ni . 100% suci dan belum dinodai lagi *err..maksudnye,belum pernah digunakan lagi..huhu* . Harga blog ni boleh runding dengan azfa kat FB azfa .PM azfa je k.Klau nak sure Fb azfa yg mane,just tekan2 kat icon FB kat atas kanan page blog ni.hehehhh..


Blog ni:

Bertemakan purple
 Design dye serba comel 
Url : http://candylolipopp.blogspot.com
Ada header dan footer sendiri
Warna Background -purple,pink,putih
Ada lagu comel



 Ahakss ! Azfa da printscreen blog tu .Tengok kat bawah ni ya .

#SEGALA MAKLUMAT YANG TERTERA HANYA SEBAGAI CONTOH#



HEADER



BODY


FOOTER


Kalau nak tgk secara terang lagi nyata,sila ke sini --> http://candylolipopp.blogspot.com/




P/s : Blog azfa menang untuk Contest Header Paling Awesome !





DAH HABIS BACA?TAKNAK KOMEN KE?

9 ADMIRE HANTAR SURAT:

ikki said...

WAH , BLOGNYE LAWA , TAPI ADE KE ORANG NAK BELI ?

rishah said...

Berapa satu , kak ? :D

AiRul said...

wahh! comel-comel!! :D

Pendamba Mawar said...

not bad design

PURPLEVIOLET said...

@rishahPM akak la dik

PURPLEVIOLET said...

@AiRulterima kasih airul

Yana Luciana said...

Boleh edit kat saya mcm ni sikit ? free err ?

Lady Diana @ Lat'z said...

comel....kenapa nak jual pula? biarlah ada 2 blog..

Cheyah said...

comel. suka purple.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...