SEGMEN REVIEW BLOG BERSAMA CC


1.Blog Cc ni dah perfect.
2.Comel sangat.azfa suke blog yg comel2 ni.hehe
3.Simple.Tak serabut mcm sesetengah blog lain.
4.Cara Cc menulis pun senang difahami dan tak menyakitkan mata .
5.Takde widget yg mengarut.
TAPI

1.Azfa rasa Cc tak perlu letak widget follower ramai2 kat atas tu.nampak serabut sikit.yelah.memang la rasa suke bile tgk folower kite ramai.azfa pun suke.tapi bukan kah lebih elok kalau kita letak kat sidebar dan hadkan row kat widget follower tu?

2.Kat sidebar Cc penuh dengan senarai blog yg Cc letak sebagai "friends" tu.senarai tu terlalu panjang.

3.Labels tu pun rasanya tak perlu letak la Cc.

Okay,azfa dah siap da review blog Cc.hope Cc bole perbaiki,blog azfa pun takde la hebakk sangat.banyak kelemahan.hope Cc boleh review blog azfa dengan lebih mendalam.

DAH HABIS BACA?TAKNAK KOMEN KE?

1 ADMIRE HANTAR SURAT:

Cik Cempaka said...

hye

thaks join n thanks jugak for the comment...okay akan dipertimbangkan =D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...