SAYA NAK JUAL BLOG NI


Ye,azfa rasa mcm nak jual blog ni."Eh azfa,kau tak sayang ke dengan blog ni?"....Eh,mestilah sayang.Tapi azfa lebih sayang duit yg azfa akan dapat nanti kalau jual blog ni.HUH!! Mata duitan kan azfa? Ye azfa tahu,AZFA MEMANG MATA DUITAN PUN.PUAS HATI?

Teett! Babak drama sedih dah habis! Muahaha ! Gila kau nak jual blog ni ? Ohh tidak sekali-kali azfa jual blog ni walaupun harga pasaran blog ni adalah RM2000 ! What the bla bla bla... ! Ape kau ingat blog kau ni lawo sangat ke sampai nak jual kat org rm2000?Konfem takde org nak beli la .Blog kau bukanya hotsetaff mane pun! Cit podah ! 

Oii2..Jangan main serkap jarang je taw.Azfa boleh jual blog ni dengan harga RM2000 sebab azfa dah check harga semasa dye la.hahaha.sungguh ! Ini benar belaka.






Betul tak azfa cakap?haha..blog ni bernilai RM2198.84 sahaja.Cukup la untuk beli iPhone 4S terbaru tu plus samsung galaxy tab.Jangan main-main ! Hehe. Tapi takkan la azfa nak jual lak.kang merajuk blog ni dgn azfa terus dia mogok lapar.Ha..Cano tu? lalala ~

Korang nak tahu tak berapa nilai blog korang tu? Nak tahu ? Nak tahu ?

Meh tekan sini --->website value



Eh silap,tekan sini la---> WEBSITE VALUE

heee...sory sayang !

Jom meriahkan Super Hot Giveaway Dari azfa dan katie ni.Esok dah tarikh tutup taw.cepat2 jum?Klik je kat sini dear.


DAH HABIS BACA?TAKNAK KOMEN KE?

8 ADMIRE HANTAR SURAT:

enna zackni said...

eh..blh ke jual? spe yg nk bli? hoho

airel chan said...

assalamulaikum.
bleh plak slh tekan ek.. hahaa
(^^,)

PURPLEVIOLET said...

@enna zackniboleh je jual kalau ade yg nak.tapi azfa takkan jual la.sayang oh..haha

PURPLEVIOLET said...

@airel chanwaalaikumsalam...hehe

Hilmi Razali said...

mahal lah harga blog dia ! hahaha...

PURPLEVIOLET said...

@Hilmi Razalirm 2000 je pun.bukan rm2 juta.haha

era kecik said...

mahal harga blog dia.. ish3.. tak cukup duit ni.. heheh

PURPLEVIOLET said...

@era kecikhehehe...kalau ye pun terbukak hati nak jual blog ni,takkan smpai ribu2 lah.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...