Pemenang-pemenang Super Hot Giveaway !


Jangan gelojoh!Check nombor satu demi satu. Konfemkan balik nombor penyertaan korang dalam senarai peserta ni.Ha...taw pun tak sabar nak tgk pemenang kan?Sebelum tu,azfa ucapkan gudluck ye kepada korang semua yang tengah mengharap sgt dapat menang.

Let's Cekidaut !
Pemenang ni ada dua jenis taw.satu yang kene bagi maklumat kat azfa n ade yang kene bagi maklumat kat katie/sponsor.Tolong alert  ye !


(Bahagian A)
Bagi nama,alamat,nombor telefon dan nombor penyertaan pada azfa

Pemenang Cute Book Marks
Peserta 121
Peserta 12

Bagi details tentang  design header/watermark yang korang nak kat azfa

Pemenang Animated Header-Peserta 152
Pemenang Watermark-Peserta 4


(Bahagian B)
Bagi nama,alamat,nombor telefon dan nombor penyertaan pada Katie.

Polka Dot Shawl-Peserta 87
Plain Shawl-Peserta 74
Satin Shawl-Peserta 98
Brown Lens-Peserta 34
Grey Lens-Peserta 76


(Bahagian C)
Bagi nama,alamat,nombor telefon dan nombor penyertaan pada Sponsor masing-masing.

5 x Lens 16mm by Maria Jasmine
Peserta 50
Peserta 136
Peserta 125
Peserta 119
Peserta 134

2xLuna Shawls by Beaullana Couture
Peserta 5
Peserta 8

Topup Rm10 by  Suriada
Peserta 77

Bangle by Fea Beads
Peserta 20

Pashmina Arabian &Inner Cotton by Ana Adni Collection
Peserta 75

2x Header by Fataniah
Peserta 10
Peserta 147

1xshawl by Cosmoladies
Peserta 72

1x inner neck by Cosmoladies
Peserta 107

1xEdit Blog by Afiqah Love
Peserta 92

1xFull Edit Blog by Nur Aqilah Huda 
Peserta 70

...THE END...



Semua cabutan hadiah dilakukan guna khidmat Makcik Random.org . Contohnye macam ni 



Kepada yang menang,azfa ucapkan TAHNIAH kepada korang.Yang tak menang,takmo sedih ye?Rezeki korang bukan disini agknya.Mungkin kat tempat lain dgn hadiah yg lebih baik. ^.^ 

Perhatian Kepada pemenang!!
Azfa harap korang tuntut hadiah dalam mase seminggu dari sekarang.Tarikh akhir tuntut hadiah ialah 7 Januari 2012.Azfa pun tak suke nak buat rules mcm ni.sebab ini akan buat pemenang terlepas hadiah dgn cara yang tak adil.Tapi azfa terpaksa buat jugak memandangkan tahun depan azfa nak struggle study untuk SPM.So,no more internet,no more blogging,no more efbie,no more twitter *uikk?azfa mana ade twitter.taw azfa kuno.haha*.



DAH HABIS BACA?TAKNAK KOMEN KE?

26 ADMIRE HANTAR SURAT:

Anis Sabrina said...

Huhuu..nampaknya x bertuah. :3

PURPLEVIOLET said...

@Anis Sabrinabelum rezeki la tu..insyaallah akan datang.

unaa :) said...

Alhamdulillah. Saya bertuah :)

nurmujahidah said...

alamak,, bkn untuk saya kali nih,, :D

Joel Leslie said...

WOOOOOOOOOHOOOOOOOOOOO! dapat contact lens!! thanksss

PURPLEVIOLET said...

@unaa :)tahniah ^.^

PURPLEVIOLET said...

@nurmujahidahcube lagi next time..

♥ aeryn ♥ said...

huhu reen tak bertuah.. :(

Mimi said...

kalah. but it's oke.
i'm enjoyed ur contest .thanx again . :D

Qissya said...

Alhamdulillah, menang :)

Anonymous said...

kalau ade yg tak tuntut hadiah,buat random.org sekali lagi dan bag saya menang ehkehekheke hehe~

syafiqah said...

wah ! dpt animated header . wehuu . hehehhe . tlg approve piQa kt frnd request kamoo ye azfa . :)

zAty =) said...

yea2, sy bertuah . sy peserta nom 125 :D

budak ribena :D said...

eii geramnye tgop 74 n 72 mnang :p taniah okey sye tgah-2 awak berdue *73 :D

Suhaida Asyikin said...

hampir hampir je nmbr tu. haha. takpelah, bukan rezeki :)

zahidahwahid said...

tak bertuah.....tahniah untuk semua pemenang...

http://www.zahidahwahid.com/2011/12/4786/

diyana mn said...

sy mng laa..no 119..tp sy x pkai contact lens laa..cmne erkk...huhu

diyana mn said...

sy mng laa..no 119..tp sy x pkai contact lens laa..cmne erkk...

PURPLEVIOLET said...

@diyana mnapprove akak kat fb taw

diyana mn said...

azfarah qasandra kew?? dh approve dh..

Syamimi said...

Tak de rezeki :)

cik kumbang said...

Jom join contest kat blog CK...1st winner dpt adiah template design sndr :)

http://kumbangmerahbintikhitam.blogspot.com/2011/11/contest-impian-menjadi-realiti.html

mohamadhaziq_nursyafiqah said...

x sngka bertuah gak sya nie..75..kalo dpt CONTACT LENS kn bguih...huhuhu..da spa2 nk tkar hadiah...hehehehehe...tq yerk..kpada penganjur...

diyana mn said...

jom tukar nga sy., sy dpt contact lens, no 119...hihihihi..tp penganjur bgtw xleh tukar dh laa...huhu

airel chan said...

assalamualaikum.
alhamdulillah.. dapat bangle by fea beads.
harap dpt contact lens..
hahaa.. xper.
mekasih laa yer.
lagi rajin sye blogwalking kat sini~
(^^,)

diyana mn said...

jom tukar nga sy..no 119, sy x pkai contact lens...hihihi..tp pengangjur ckp xleh tukar laa..huhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...