Jangan ajak aku buat maksiat la wey !

Baru tadi,azfa on fb.Macam biasa lah,1st check notification,message n fren request,kot2 ade..*Cett!Macam lah kau ni femes sgt tiap2 hari ade orang nak add2 kau kan?hehe*
Betul,in fact,ayah azfa sendiri punye fren request lagi banyak daripada azfa.azfa tgk sendirik taw.Adakah ini bermakna ayah azfa yg dah nak pencen tu lebih hot dari azfa?weehehe..

Tatkala azfa tengah cari ilham nak update blog tercinta ni,tetibe kawan azfa yang juga sorang blogger tegur azfa.Okay la kan,dok2 cakap2 sesame sendiri.Tetibe ade pulak makhluk Allah yang bernama "Permata Kalbu"
tegur azfa.Azfa memang tak layan semua yang azfa tak kenal.Tapi,yang buat azfa sentap tu,bile dye mulakan dialog berbaur lucah!!Hoi...Memang nak kene brainwash dgn azfa ke hape dye ni kan?Toksah cakap panjang la,memandangkan azfa sendiri pun tengah panas dengan ayat  *&^%$# dye tu,korang baca la sendiri dye cakap ape..

p/s Bubble warna kelabu buruk tu ialah "Permata Kalbu" dan Bubble biru comel tu ialah azfa sendiri.






Sekali jelah azfa cakap,Kau kalau nak ajak buat maksiat,jangan cari aku la wey!Aku ni suci bersih taw tak?Bukan macam kau.Takde maruah.Tahu cari seronok !Pffftt..Geeezzzz..Kita ni dah ade kat akhir zaman.Jangan la dok ikut perangai setan.Unless la kalau kau memang teruja nak ikut setan tu.Jangan ajak aku untuk meringkuk dalam neraka dengan kau okay?Go die...




DAH HABIS BACA?TAKNAK KOMEN KE?

20 ADMIRE HANTAR SURAT:

zAty =) said...

mulut takde insuran, cmtu lerr --'

Ziera Ieyah said...

org zaman skarang...macam-macam kan.

PURPLEVIOLET said...

@zAty =)tahu takpe..sentap kot bile orang tegur mcm tu.

PURPLEVIOLET said...

@Ziera Ieyahbetul2..zaman sekrang susah nak jumpe orang yg beradab sopan.

Hilmi Razali said...

hilmi dengar cerita permata kalbu nih salah seorang dari hackers la....ade org pernah cerita...so berhati2 lah ya

PURPLEVIOLET said...

@Hilmi Razalireally?oke,azfa akan lebih hati2 lagi lepas ni.

I K A :) said...

azfa , lpas ni kan . jangan layan org gile cmtu . sumpah annoying !=='

Hilmi Razali said...

okay3..hahaha

fiqah said...

ouh menakutkan

AMEI said...

http://cicimei2.blogspot.com/

PURPLEVIOLET said...

@I K A :)okay..tahu takpe..sentap je kot.thanx..

PURPLEVIOLET said...

@Hilmi Razali^_^

PURPLEVIOLET said...

@fiqahngeri+seram jugak ...

Suriada Sulong said...

bongoklah org mcm tuh.. tak malu betol..

PURPLEVIOLET said...

@Suriada Sulongmemang pun..

era kecik said...

eeee.. yuck..!

Farahin Zamri said...

ngeri siot ! iskk , kalau aku ignore and block aja orang-orang macam tu

PURPLEVIOLET said...

@Farahin Zamriaq ingatkan nak ignore je,tapi sentap giler bile dye cakap mcm tu.aku pun nak gak tgk dye nak cakap ape.

M Fizan said...

yeah..kasi brainwash.. jangan kasi can.. hehe.. kim salam kat ayah yang femes dengan fren request berlambak tu :D

PURPLEVIOLET said...

@M Fizandah brainwash da,tapi tak cukup power.kirim salam?oke2.mesti ayah bangga ade org kirim salam kat dye.hehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...