Full Edit Blog Pertama *Awak nak?


Hello Readers !

Siapa sihat2 je hari ni sila angkat ketiak anda sekarang juga ! Oke,good .Azfa dapat permintaan daripada kak Fazlina *juga dikenali sbg Elyna * untuk buatkan satu blog untuk dia.What? Buat blog?Yep yep .That means azfa kene mulakan semuanya dari bawah daripada buat account gmail,buat blog sampai la ke edit template tu.Fuhh..baru tadi selesai siapkan semuanya.Dua hari dua malam azfa berhempas pulas siapkan blog kak fazlina ni.Jujur ! Azfa eksaited oke !
Bila habis siap semua,azfa perasan yang blog akak ni lebih cantik 110% dari azfa punye sendiri..Hehehh..
Macam mane boleh jadi mcm tu?Sebab mcm tu la.hehe *adoi,da start merepek pepagi buta ni*

Nak tgk?Ahh malu la pulak nak tunjuk.
Tgk sendiri la.heee

Header pertama yang azfa buat bersambung dengn body



Ni body dye



Psst..footer ni la footer yang pertama azfa buat dalam sejarah.lawa tak?


Hoho..kalau nak lebih real lagi,tengok sini ye sayang -->Blog Elyna

Kalau ade ape2 nak tanya,bagtahu azfa kat FB ye.heee

papai !



DAH HABIS BACA?TAKNAK KOMEN KE?

4 ADMIRE HANTAR SURAT:

Cik Puan Muda Umi said...

eh,nk jugak la mcm nih..berapa dik?

♥ aeryn ♥ said...

wow cantiknya.. lawa giler..

PURPLEVIOLET said...

@♥ aeryn ♥thanx ye ..

PURPLEVIOLET said...

@Cik Puan Muda Umiterpulang pda akak.tapi boleh runding kat fb.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...