saya suka si cantik BELLA THORNE!


Baru je beberapa minit yg lalu,aku dok belek2 majalah klik keluaran 1 september...belek punye belek,tetibe aku ternampak satu page sal sorg budak pompuan ni....sumpah cuteabes..tak caye?meh usah jap!
















hahaha...suke btol aku tgk God's creature yg cantik cam ni...antara wajah2 lain yg aku minat ialah


DEMI LOVAT0


 TASHA SHILA


WAWA ZAINAL/BUNGA "ANA LULU"

ANNE HATHAWAY


IZARA AISHAH


LISA SURIHANI

muka2 mcm sekalian kt atas ni memang jenis yg aku suka bub muka dorg ni ada ciri2 cantik+ayu+comel+jelita+kemelayuan+unik.. law pandang lama2,bole jeles mendadak weyh!muka dorg cntik sgt ,kalah aku..haha..antara sume2 ni,aku paling suka muka tasha shila,izara aishah ngan wawa zainal ni.COZ kalau dorg wat muke mcm mane sekalipun,senget ke,muka moody ke,terkejut ke,happy ke,marah ke,,muke dorg stay cantik..




DAH HABIS BACA?TAKNAK KOMEN KE?

1 ADMIRE HANTAR SURAT:

! AzzaAzman @ Chempaka Sari ! said...

wah semua saya suka juga... sekarang gila kat dianna agron cuba tengok... comel.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...