JOM JOIN KEMPEN TINGKATKAN JUMLAH FOLLOWERS




Eh u olls ! takpayahlah jeling banner kt atas tu lame2..sakit mata nanti azfa tak tahu  *sambil angkat bahu sampai terkehel.. oke tipu.. kui2 ..

Memandangkan azfa baru sebulan je buat blog ni,and banyak bende yg masih baru untuk azfa,jadi azfa nak join kempen ni.u olls tanya azfa kempen apa?sabar la wey... azfa nak bgtahu la ni,heee ...

Kempen ni azfa baru je dapat tahu masa azfa berblogwalking
 tadi.memang azfa cepat2 grab this chance lah kan? kempen ni baguss sangat tahu?mcam2 benefit yg kita boleh dapat drpd kempen ni,sebabnye, MR AZIM RAZAK akan promote blogger2 lain untuk bw kt blog kita.jadi,boleh la menambah traffik blog ,kempen ni jugak akan mengupkan bilangan blogger yg datang jenguk blog n folow..sambil tu boleh kenal2.. best tak,best tak,best tak?? tarikh tutup dia 29 okt taw! jadi,cepat2 lah join kalau anda berminat ye.. sila klik banner di atas untuk gosip lebih lanjut..!
DAH HABIS BACA?TAKNAK KOMEN KE?

19 ADMIRE HANTAR SURAT:

Sam Banjamin said...

sedap lagu yg berkumandang tu... sesuai dengan jiwa sam banjamin ni... jangan risau... sam dah follow blog kamu ni... rajin2 update dan berbalas kunjung blog sam jugak...

NUR AZFARAH said...

@Sam Banjamin thanx a lot..

Muhammad Faris 'Azim said...

Terima kasih sebab join. Luangkanlah masa anda pada bila-bila masa untuk follow peserta yang lain di link di bawah. Seterusnya menjayakankan KEMPEN TINGKATKAN JUMLAH FOLLOWERS

Mrs Lurve said...

Salam kenal, dr segmen yg sama. Dh follow kamu, sudi2lah follow Mrs Lurve kembali, mekasih :)

http://indahitukamu.blogspot.com/2011/10/jom-join-kempen-tingkatkan-jumlah.html

NUR AZFARAH said...

@Muhammad Faris 'Azim SAMA2...

pinkyanie said...

salam kenal...follow sy di www.cute-ninie.blogspot.com ya...sy dr kempen yg sama...hehehe...thanks dear...

alKhattab Batik - Classic Elegant Unique said...

hai..i da follow blog u..sila la follow blog i plak k..dari kempen yg samer..TQ

http://alkhattabbatik.blogspot.com

NUR AZFARAH said...

@pinkyanie jgn risau..saya sudah folow !

NUR AZFARAH said...

@alKhattab Batik - Classic Elegant Unique sudah folow da...

shy princessha said...

salam perkenalan...
dtg jenguk dan follow sini...=)

Ahmad Hisyam said...

Tumpang piknik kat sini...

Entri menarik di blog light|shadow
1. 10 Pemain Bola Sepak Antarabangsa Paling Kacak
2. Yoona Dipilih Artis Korea Paling Bijak
3. Jom Exchange Review Alexa
4. Jom Join Bloglist Lighta Shadowee
5. Blog Mereka Super Ohsem! (Episod 2)

~ieda~ said...

hye...ida dr segmen yg sm jg
dtg n follow cn...naty singgah blog ida ya
keep in touch ^_^

Anonymous said...

@shy princessha terima kasih sudi datang

NUR AZFARAH said...

@Ahmad Hisyamterima kasih untuk suggestion

IntaNBerliaN said...

Salam kenal.. terjah dari segmen yang sama.. :-)

follow awk :-)

http://ihaveasweetsmile.blogspot.com/2011/10/jom-join-kempen-tingkatkan-jumlah.html

Eza Boom Boom :) said...

Assalamualaikum! Tok.. Tok.. Tok..! Ada sape-sape kat dalam?? Eza nak masuk rumah ni…Hehe.. Singgah sini sebagai tetamu.. jempot g blog Eza jugak ekk… ^^

http://cheksunnyboomboom.blogspot.com/2011/10/jom-join-kempen-tingkatkan-jumlah.html

-fa- said...

Salam c^^)
dtg dr segmen yg same .^^)
da follow awk & selamat berkenalan (^^,
singgah ke blog http://farahizyan.blogspot.com/ jugak hkey?
tqsm.daaa~ (",)

Mya said...

salam singgah dari segment yang sama:) jum folo2! btw, belog ni nice tau =)

KhAiReDzAiMy said...

Assalamualaikum... & Salam Perkenalan...

Singgah dari segmen sama ...

Ada masa singgah My Blog... Babat87.blogspot.com...
Maaf lambat singgah...

Thanks...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...